ΝΕΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

Δεν έχετε εισέλθει. (Είσοδος)
 • ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

  -Σας ενημερώνουμε ότι στις 21/12/2017 και ώρα 11.00 και 12.00 θα πραγματοποιηθεί η καθομολόγηση πτυχιούχων του Τμήματος. • 23/11/2017- (Παρακαλούνται οι Σπουδαστές να κοιτάξουν όλοι το πρόγραμμα γιατί έχουν γίνει μεγάλες αλλαγές)


 • Oi Δηλώσεις Μαθημάτων παρατείνονται από 13/11/2017 έως και 18/11/2017.


  A N A K Ο Ι Ν Ω Σ Η

  Οι ηλεκτρονικές δηλώσεις μαθημάτων (ανανεώσεις εγγραφών) για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2017-2018 για το Τμήμα Λογιστικής

  θα πραγματοποιηθούν από 17/10/2017 έως 26/10/2017

  ΠΡΟΣΟΧΗ

  Μόνο όταν θα σας εμφανίζει στην οθόνη: «Η δήλωσή σας υποβλήθηκε με επιτυχία» σημαίνει ότι έχει γίνει η δήλωση.

  Για την απόδειξη υποβολής της δήλωσης θα πρέπει να την εκτυπώσετε. Εάν δεν διαθέτετε εκτυπωτή, θα πρέπει να σημειώσετε τον μοναδικό «Αριθμό καταχώρησης δήλωσης» που θα σας εμφανίζει στην οθόνη.

  Αν δεν σας εμφανίσει τα παραπάνω σημαίνει ότι δεν έχει υποβληθεί η δήλωση μαθημάτων σας με συνέπεια να μην μπορείτε να συμμετέχετε στις εξετάσεις του τρέχοντος εξαμήνου.

  Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με το Νόμο 4415/2016

  « ο φοιτητής εγγράφεται στη Σχολή στην αρχή κάθε εξαμήνου σε ημερομηνίες που ορίζονται από την Κοσμητεία και δηλώνει τα μαθήματα που επιλέγει »

  Από τη Γραμματεία • ΑΞΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΥΠΟΤΡΟΦΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ

  Σήμερα την 19-10-2017, ημέρα Πέμπτη, έγινε ανάρτηση των Αξιολογικών Πινάκων των υποψηφίων Ακαδημαϊκών Υποτρόφων σύμφωνα με την αριθμ.33184/6-10-2017 επαναπροκήρυξη του Τμήματος, για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, στην ιστοσελίδα του Τμήματος.

  Ο Πρόεδρος του Τμήματος

  Γεώργιος Ζαφειρόπουλος • newΠρόγραμμα Θεωρίας - Εργαστηρίων Χειμερινού Εξαμήνου 2017-2018

  new1Λίστες Εγγραφών Σπουδαστών τοποθετημένων στα δημιουργηθέντα Εργαστηριακά τμήματα.

  (Στις Λίστες Εγγραφών οι Σπουδαστές μπορούν να αναζητήσουν το ονομά τους στο αρχείο .xls ανά εργαστηριακό μάθημα που έχουν γραφτεί (αναζήτηση με Αριθμό Μητρώου) ώστε να δουν ποιο τμήμα θα παρακολουθήσουν (Ημέρες και ώρες).
  Σημ. :Κάθε φύλλο του αρχείου περιέχει από ένα εργαστηριακό μάθημα και σε αυτό περιέχονται στην σειρά όλα τα τμήματα αυτού του μαθήματος.


  ( Το πρόγραμμα τελεί υπό την κατακύρωση της Συνέλευσης του τμήματος και ενδεχόμενα να υπάρξουν αλλαγές. )

  Τα μαθήματα ξεκινούν κανονικά από την Δευτέρα 09/10/2017.

  Οσοι φοιτητές δεν πρόλαβαν να γραφτούν σε εργαστήρια να πάνε κανονικά στα εργαστηριακά μαθήματα τις ώρες που επιθυμούν για να γραφτούν (βάση του προγράμματος) και θα συνεννοηθούν με τον υπεύθυνο Καθηγητή του εργαστηριακού μάθηματος που θέλουν να παρακολουθήσουν. • ΟΣΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ (ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΕΤΡΙΑ) ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ Κας ΚΑΡΥΩΤΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 2/10 ΚΑΙ ΩΡΑ 14.30-15.30
 • A NA K O I Ν Ω Σ Η

  Οι σπουδαστές του Τμήματος Λογιστικής , που έχουν τις προϋποθέσεις και επιθυμούν να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση στην Εθνική Τράπεζα στην Πάτρα, παρακαλούνται να συμμετέχουν στην κλήρωση, που θα γίνει στις 29/09/2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.00 π.μ, στο κτίριο Ν. ΣΔΟ, 2ος όροφος.

  Από τη Γραμματεία • Αξιολογήσεις Ακαδημαϊκών Υποτρόφων Τμήματος Λογιστικής


 • newΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ
  ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2017-2018
  (
  από τo Σάββατο 16-09-2017 έως και την Δευτέρα 25-09-2017)

  -Ενημερώνουμε όλους τους φοιτητές του τμήματος Λογιστικής ότι οι εγγραφές στα εργαστηριακά μαθήματα Χειμερινου εξαμήνου 2017-2018 θα γίνουν αποκλειστικά ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ μέσω της πλατφόρμας e-students στον διαδικτυακό τόπο :
  https://e-students.teiwest.gr/ με παρόμοιο τρόπο όπως και στα θεωρητικά μαθήματα.
  Η επιλογή που θα πάτε για να
  γραφτείτε στα εργαστήρια όταν θα μπείτε στο e-students φαίνετε στην παρακάτω εικόνα:


  επιλογη


  -Πρέπει να γίνουν δηλώσεις από όλους τους σπουδαστές που δεν έχουν προβιβάσιμο βαθμό σε κάποιο εργαστήριο ανεξαρτήτως βαθμού.
  -Οι εγγραφές θα μπορούν να πραγματοποιηθούν από το Σάββατο 16-09-2017 έως και την Δευτέρα 25-09-2017 στις Λίστες αναμονής που έχουν ανοιχτεί (100 ατόμων ανά εργαστηριακό μάθημα) για τους ενδιαφερόμενους Σπουδαστές .(Παραπάνω χρόνος δεν θα δοθεί. Μετά το πέρας αυτής της χρονικής περιόδου το σύστημα θα κλειδώσει αυτόματα.)

  -Για τα εργαστηριακά Τμήματα του Χειμερινού εξαμήνου 2017-2018 έχουν ανοιχτεί λίστες αναμονής για εκδήλωση ενδιαφέροντος εν προκειμένω να υπολογιστούν οι ανάγκες.
  Εκ των υστέρων και αναλόγως του αριθμού εγγραφών θα ανακοινωθούν τα τμήματα που θα δημιουργηθούν.
  Σε αυτά τα τμήματα που θα δημιουργηθούν εκ των υστέρων μετά δηλαδή το τέλος των εγραφών θα κατανεμηθούν όλοι οι εγγεγραμμένοι σπουδαστές και θα ακολουθήσουν οι λίστες ανακοινώσεων.

  -Οταν συμπληρωθεί κάποια από τις λίστες των 100 ατόμων ανά εργαστηριακό Μάθημα θα δημιουργούνται εντός λίγου χρόνου καινούργιες λίστες γι΄αυτό θα πρέπει να παρακολουθούν το σύστημα όσοι σπουδαστές τυχόν δεν πρόλαβαν να εγγραφούν.

 • νεςΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017

  1. Το πρόγραμμα βρίσκεται υπο την έγκριση των οργάνων του ΤΕΙ και ενδεχόμενα να υπάρξουν αλλαγές. • ΟΣΟΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΓΡΑΠΤΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΥΣ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ, ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΕΤΡΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 6/7 ΚΑΙ ΩΡΑ 13.30-14.30.

  Η Καθηγήτρια.

  Δρ. Καρυώτη Βασιλική.


 • Οι εξετάσεις στο εργαστηριακό μάθημα Λογιστικές εφαρμογές για όλες τις ομάδες θα γίνουν την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017 και ώρα 11:00 στις αίθουσες Κ1,Κ2,Κ3,Κ4 • vectorΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΕΤΡΙΑ

  Από την Δρ. Καρυώτη Βασιλική.

 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Το μάθημα της ΦΕΦ δε θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 11 Μαϊου εξαιτίας ασθένειας του διδάσκοντα. Στο επόμενο μάθημα (Τρίτη 16/5) θα οριστεί σε συνεννόηση με τους φοιτητές η αναπλήρωση. • ERASMUS+ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟ ERASMUS+ XE 2017-18

  ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ( LINK ) ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ.

 • ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ Αρχείο

 • A NA K O I Ν Ω Σ Η

  Οι σπουδαστές του Τμήματος Λογιστικής , που έχουν τις προϋποθέσεις και επιθυμούν να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση στην Εθνική Τράπεζα στην Πάτρα, παρακαλούνται να συμμετέχουν στην κλήρωση, που θα γίνει στις 21/3/2017, ημέρα Τρίτη και ώρα 11.00 π.μ, στο Εργαστήριο Πληροφορικής (κτίριο Ν. ΣΔΟ, 2ος όροφος).για 5 θέσεις.

  Εκτός από τις 5 αυτές θέσεις διατείθενται και :

  1 θέση στο Αίγιο.

  1 θέση στην Ζαχάρω.

  1 θέση στο Βαρθολομιό.

  1 θέση στην Αμιαλιάδα.

  για όσους από τους σπουδαστές ενδιαφέρονται.

  Από τη Γραμματεία • ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

  Ενημερώνονται οι φοιτητές του τμήματος ότι έχει οριστεί από την Κοσμητεία ΣΔΟ παράταση δηλώσεων μαθημάτων εαρινού εξαμήνου 2016-2017 το χρονικό διάστημα από 13/03/2017 έως και 15/03/2017. • Οι ηλεκτρονικές δηλώσεις μαθημάτων (ανανεώσεις εγγραφών) για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2016-2017 για το Τμήμα Λογιστικής

  θα πραγματοποιηθούν από 13-02-2017 έως 22-02-2017

  ΠΡΟΣΟΧΗ

  Μόνο όταν θα σας εμφανίζει στην οθόνη: «Η δήλωσή σας υποβλήθηκε με επιτυχία» σημαίνει ότι έχει γίνει η δήλωση.

  Για την απόδειξη υποβολής της δήλωσης θα πρέπει να την εκτυπώσετε. Εάν δεν διαθέτετε εκτυπωτή, θα πρέπει να σημειώσετε τον μοναδικό «Αριθμό καταχώρησης δήλωσης» που θα σας εμφανίζει στην οθόνη.

  Αν δεν σας εμφανίσει τα παραπάνω σημαίνει ότι δεν έχει υποβληθεί η δήλωση μαθημάτων σας με συνέπεια να μην μπορείτε να συμμετέχετε στις εξετάσεις του τρέχοντος εξαμήνου.

  Δήλωση θεωρητικού και εργαστηριακού μέρους μαθήματος

  Σύμφωνα με την αριθμ. 20 / 09- 09-2016 απόφαση της Συγκλήτου του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας οι φοιτητές των Τμημάτων του ΤΕΙ από το Χειμερινό εξάμηνο του ακαδ. έτους 2016-2017 προκειμένου να μπορούν να δηλώσουν το εργαστηριακό μέρος μαθήματος οφείλουν να δηλώσουν το αντίστοιχο θεωρητικό μέρος του μαθήματος στο τρέχον ή να το έχουν δηλώσει σε προηγούμενο εξάμηνο.

  Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με το Νόμο 4415/2016 « ο φοιτητής εγγράφεται στη Σχολή στην αρχή κάθε εξαμήνου σε ημερομηνίες που ορίζονται από την Κοσμητεία και δηλώνει τα μαθήματα που επιλέγει »

  Από τη Γραμματεία • Ύλη μαθήματος Φορολογική Έμμεσων Φόρων για τις εξετάσεις Ιαν-Φεβ 2017

  Η ύλη προς εξέταση του μαθήματος Φορολογική Έμμεσων Φόρων βρίσκεται -> εδώ και ακολουθεί τη διδαχθείσα ύλη όλων των διαλέξεωνbκατά την τελευταία διδασκαλία του μαθήματος. • ΣΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΟ ΤΥΠΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ECLASS.

 • ANAKOIΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ

  Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 19/1/2017 ΚΑΙ ΩΡΑ 12.00-14.00 ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΗΣ Κ. ΚΑΡΥΩΤΗ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΤΕΣ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ. • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΘΕΜΑΤΩΝ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΊ'ΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2016-1017

  newΠίνακας Αποτελεσμάτων - Θέματα προς κλήρωση για τις 2 ομάδες που δεν πήραν θέμα.


  -Την Τετάρτη 11/01/2016 , και ώρα 10.00 πμ στο εργαστήριο πληροφορικής - κτήριο Ν.ΣΔΟ 2ος Όροφος , θα γίνει η κλήρωση των προς διάθεση θεμάτων για τις 2 ομάδες που δεν πήραν θέμα. • Διαδικασία Διανομής Πτυχιακών Εργασιών

  Ακαδημαϊκού Έτους 2016-2017

  Πτυχιακές εργασίες μπορούν να αναλάβουν οι σπουδαστές που το τυπικό τους Εξάμηνο είναι Ζ΄ - Η΄ και πτυχίο.

  Πατήστε newΕΔΩ για να κατεβάσετε την NEA Αίτηση και στο παρακάτω LINK για να δείτε τον πίνακα με τις πτυχιακές που θα επιλέξετε.

  newΠΙΝΑΚΑΣ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

  Η διαδικασία διανομής των πτυχιακών εργασιών του τμήματος λογιστικής είναι η παρακάτω:

  1. Οι διατιθέμενες πτυχιακές εργασίες αναρτώνται στον πίνακα ανακοινώσεων της γραμματείας και στην ιστοσελίδα του τμήματος (telemachos.teipat.gr). Κάθε πτυχιακή εργασία συνδέεται με τρία σχετικά μαθήματα τα οποία προσδιορίστηκαν απο τα συμβούλιο του Τμήματος.

  2. Κάθε τριμελής ομάδα σπουδαστών θα υποβάλει την ανωτέρω αίτηση στη γραμματεία του Τμήματος δια ενός εκπροσώπου της κάθε ομάδας από την Δευτέρα 28/11/2016 έως και την Παρασκευή 09/12/2016. Η αίτηση θα πρέπει να περιέχει (4) θέματα πτυχιακών, κατά σειρά προτεραιότητας .

  ΠΡΟΣΟΧΗ Οι ομάδες των σπουδαστών πρέπει να είναι τριμελείς (3 σπουδαστές ανά πτυχιακή) για να καλυφθούν όλοι οι σπουδαστές.

  ΑΥΣΤΗΡΑ Δεν επιτρέπονται μονομελείς και διμελείς ομάδες.

  3.Η επεξεργασία των αιτήσεων των σπουδαστών γίνεται από επιτροπή εκπαιδευτικών που ορίζεται από το συμβούλιο του τμήματος. Οι αιτήσεις ταξινομούνται με βάση τη σειρά προτεραιότητας κάθε πτυχιακής (που έχει τεθεί από την ομάδα) και τον μέσο όρο βαθμολογίας τριών μαθημάτων (για όλα τα μέλη της ομάδας) που επιλέχθηκαν από το συμβούλιο του τμήματος και είναι τα κάτωθι.

  I.ΓΕΝΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ Ι II. ΕΙΣΑΓΩΣΗ ΣΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ III.ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

  4. Τα αποτελέσματα της επεξεργασίας των αιτήσεων από την Επιτροπή αναρτώνται στον πίνακα ανακοινώσεων της Γραμματείας και στην ιστοσελίδα του τμήματος.

  5. Αν από την παραπάνω διαδικασία υπάρχουν ομάδες σπουδαστών που δεν τους έχει ανατεθεί πτυχιακή εργασία και υπάρχουν αδιάθετες πτυχιακές εργασίες , τότε με ευθύνη του προϊσταμένου του Τμήματος ορίζεται συνάντηση στην οποία γίνεται η διάθεση των υπόλοιπων πτυχιακών εργασιών με διαδικασία της Κλήρωσης. • newΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ


 • Στις 20 Δεκεμβρίου και ώρα 12 π.μ θα πραγματοποιηθεί ορκωμοσία των πτυχιούχων του Τμηματός μας.


 • ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΧΟΝ ΕΞΑΜΗΝΟ

  Οι φοιτητές που δεν πραγματοποίησαν την ηλεκτρονική εγγραφή-δήλωση μαθημάτων για το τρέχον εξάμηνο στις προγραμματισμένες ημερομηνίες, μπορούν να την πραγματοποιήσουν από Δευτέρα (7/11/2016) έως και Παρασκευή (11/11/2016). • Πρακτική άσκηση για φοιτητές ΤΕΙ στην ΟΚΤΩ ΑΕ
  Η εταιρία μεταλλικών κατασκευών ΟΚΤΩ ΑΕ με ανακοίνωση της κάνει γνωστό ότι οι φοιτητές ΤΕΙ που επιθυμούν να πραγματοποιήσουν την υποχρεωτική πρακτική τους άσκηση και είναι από το τμήμα Λογιστικης μπορούν να κάνουν αίτηση.
  Η απασχόληση των φοιτητών πραγματοποιείται σύμφωνα με τα προβλεπόμενα από το πρόγραμμα σπουδών τους και τη νομοθεσία σχετικά με την πραγματοποίηση πρακτικής άσκησης.
  Οι υποψήφιοι/ες μπορούν να στείλουν το Βιογραφικό τους Σημείωμα στο info@oktosteel.gr ή με φαξ στο 2610242189


 • ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ 18/10/2016 ΘΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ Ζ΄ΕΞΑΜΗΝΟΥ «ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΞΕΝΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ» • A N A K Ο Ι Ν Ω Σ Η

  -Οι ηλεκτρονικές δηλώσεις μαθημάτων (ανανεώσεις εγγραφών) για το Xειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2016-2017 για το Τμήμα Λογιστικής Πάτρας
  θα πραγματοποιηθούν από 20-10-2016 έως 29-10-2016

  ΠΡΟΣΟΧΗ
  Μόνο όταν θα σας εμφανίζει στην οθόνη: «Η δήλωσή σας υποβλήθηκε με επιτυχία» σημαίνει ότι έχει γίνει η δήλωση.
  Για την απόδειξη υποβολής της δήλωσης θα πρέπει να την εκτυπώσετε. Εάν δεν διαθέτετε εκτυπωτή, θα πρέπει να σημειώσετε τον μοναδικό «Αριθμό καταχώρησης δήλωσης» που θα σας εμφανίζει στην οθόνη.
  Αν δεν σας εμφανίσει τα παραπάνω σημαίνει ότι δεν έχει υποβληθεί η δήλωση μαθημάτων σας με συνέπεια να μην μπορείτε να συμμετέχετε στις εξετάσεις του τρέχοντος εξαμήνου.

  Δήλωση θεωρητικού και εργαστηριακού μέρους μαθήματος
  Σύμφωνα με την αριθμ. 20 / 09- 09-2016 απόφαση της Συγκλήτου του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας οι φοιτητές των Τμημάτων του ΤΕΙ από το Χειμερινό εξάμηνο του ακαδ. έτους 2016-2017 προκειμένου να μπορούν να δηλώσουν το εργαστηριακό μέρος μαθήματος οφείλουν να δηλώσουν το αντίστοιχο θεωρητικό μέρος του μαθήματος στο τρέχον ή να το έχουν δηλώσει σε προηγούμενο εξάμηνο.

  Επισημαίνεται ότι σύμφωνα με το Νόμο 4415/2016
  « ο φοιτητής εγγράφεται στη Σχολή στην αρχή κάθε εξαμήνου σε ημερομηνίες που ορίζονται από την Κοσμητεία και δηλώνει τα μαθήματα που επιλέγει »


  Από τη Γραμματεία


 • newΠίνακας Αξιολόγησης Συνεργατών Ειδικών Μαθημάτων του μαθήματος "Ορολογία Ξένης Γλώσσας" • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ

  Οι αιτήσεις για Πρακτική ΄Ασκηση μέσω ΕΣΠΑ θα γίνουν έως και την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016. Η ημερομηνία έναρξης της 6μηνης Πρακτικής ΄Ασκησης είναι η 1η Μαϊου 2016 και η λήξη της η 31η Οκτωβρίου 2016.

  Υπάρχουν 50 διαθέσιμες θέσεις για ΕΣΠΑ Πρακτική. Σε περίπτωση που υπάρχουν περισσότερες αιτήσεις θα τηρηθεί βαθμολογική σειρά.


  Ο Υπεύθυνος για την Πρακτική ΄Ασκηση

  Δρ. Γεώργιος Ζαφειρόπουλος

  Καθηγητής • newΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ERASMUS

  Παρακαλούνται για συμπλήρωση του ερωτηματολογίου οι φοιτητές (erasmus) που ταξιδεύουν ή ταξίδεψαν πρόσφατα στο εξωτερικό. Το θέμα είναι η "Αξιολόγηση των γνώσεων και πρακτικών των φοιτητών σχετικά με τη μηνιγγίτιδα και τη πρόληψη της". Αφορά αυτούς που δεν έχουν σχέση με επαγγέλματα υγείας. Σκοπός της μελέτης είναι η προαγωγή υγείας σε φοιτητές που ταξιδεύουν στο εξωτερικό, λαμβάνοντας υπόψη ότι ο κίνδυνος της μηνιγγιτιδοκοκκικής μηνιγγίτιδας αυξάνεται σε σπουδαστές που διαμένουν σε εστίες και κολέγια όπου υπάρχει συγχρωτισμός. Για το λόγο αυτό πολλές χώρες το συστήνουν σε αυτούς φοιτητές. Οι φοιτητές καλούνται να στείλουν το απαντημένο ερωτηματολόγιο στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
  androulapavli@yahoo.com

  Υπεύθυνος Καθηγητής
  Δρ. Α. Παυλή


 • ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ

  ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

  ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ «ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ»ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 9.00 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ Κ1 ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

  ΣΥΝΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.

  ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΘΑΔΙΑΝΕΜΗΘΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ Ή ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

  Η ΔΙΔΑΣΚΟΥΣΑ

  ΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ

  ΕΠΙΚΟΥΡΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ