ΝΕΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

You are not logged in. (Login)

 • A N A K OI Ν Ω Σ Η

  Οι σπουδαστές του Τμήματος Λογιστικής , που έχουν τις προϋποθέσειςκαι επιθυμούν να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση στην Εθνική Τράπεζα στην Πάτρα, παρακαλούνται να συμμετέχουνστην κλήρωση, που θα γίνει στις 26/09/2016, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11.00 π.μ,στο κτίριο Ν. ΣΔΟ, 2ος όροφος.

  Από τη Γραμματεία • newΠίνακας Αξιολόγησης Συνεργατών Ειδικών Μαθημάτων του μαθήματος "Ορολογία Ξένης Γλώσσας" • newΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ
  ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2016-2017
  (
  από την Πέμπτη 15-09-2016 έως και την Τρίτη 20-09-2016)

  -Ενημερώνουμε όλους τους φοιτητές του τμήματος Λογιστικής ότι οι εγγραφές στα εργαστηριακά μαθήματα χειμερινού εξαμήνου 2016-2017 θα γίνουν αποκλειστικά ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ μέσω της πλατφόρμας e-students
  στον διαδικτυακό τόπο https://e-students.teiwest.gr/

  με παρόμοιο τρόπο όπως και στα θεωρητικά μαθήματα.
  Η επιλογή που θα πάτε για να
  γραφτείτε στα εργαστήρια όταν θα μπείτε στο e-students φαίνετε στην παρακάτω εικόνα:


  επιλογη

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Για κάποια εργαστηριακά μαθήματα για τα οποία πιθανόν δεν έχουν βγεί αποτελέσματα οι σπουδαστές αυτών θα περιμένουν και θα τους δοθεί η δυνατότητα να δηλώσουν αυτά τα εργαστήρια μετά τις 20 Σεπτεμβρίου.

  -Πρέπει να γίνουν δηλώσεις από όλους τους σπουδαστές που δεν έχουν προβιβάσιμο βαθμό σε κάποιο εργαστήριο ανεξαρτήτως βαθμού.
  -Οι εγγραφές θα μπορούν να πραγματοποιηθούν από την Πέμπτη 15-09-2016 έως και την Τρίτη 20-09-2016 στις Λίστες αναμονής που έχουν ανοιχτεί (100 ατόμων ανά εργαστηριακό μάθημα) για τους ενδιαφερόμενους Σπουδαστές .(Παραπάνω χρόνος δεν θα δοθεί. Μετά το πέρας αυτής της χρονικής περιόδου το σύστημα θα κλειδώσει αυτόματα.)

  -Για τα εργαστηριακά Τμήματα του Χειμερινού εξαμήνου 2016-2017 έχουν ανοιχτεί λίστες αναμονής για εκδήλωση ενδιαφέροντος εν προκειμένω να υπολογιστούν οι ανάγκες.
  Εκ των υστέρων και αναλόγως του αριθμού εγγραφών θα ανακοινωθούν τα τμήματα που θα δημιουργηθούν.
  Σε αυτά τα τμήματα που θα δημιουργηθούν εκ των υστέρων μετά δηλαδή το τέλος των εγραφών θα κατανεμηθούν όλοι οι εγγεγραμμένοι σπουδαστές και θα ακολουθήσουν οι λίστες ανακοινώσεων.

  -Οταν συμπληρωθεί κάποια από τις λίστες των 100 ατόμων ανά εργαστηριακό Μάθημα θα δημιουργούνται εντός λίγου χρόνου καινούργιες λίστες γι΄αυτό θα πρέπει να παρακολουθούν το σύστημα όσοι σπουδαστές τυχόν δεν πρόλαβαν να εγγραφούν.

 • newΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2016

  1. Το πρόγραμμα βρίσκεται υπο την έγκριση της Κοσμητείας και ενδεχόμενα να υπάρξουν αλλαγές
 • ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

  -Σας ενημερώνουμε ότι στις 30/06/2016 και ώρα 11.00 και 12.00 θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία του Τμήματος.


 • A N A K O I Ν Ω Σ Η

  ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ

  Οι ανανεώσεις εγγραφών-δηλώσεις μαθημάτων για το εαρινό εξάμηνο 2015-2016, παρατείνονται για το διάστημα από 12-04-2016 έως και 15-04-2016.

  Οι φοιτητές στο πτυχίο υποχρεούνται να κάνουν ανανέωση εγγραφής ακόμη κι αν οφείλουν μόνο πτυχιακή εργασία ή πρακτική άσκηση

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο κάθε σπουδαστής πρέπει να δηλώσει και όλα τα εργαστήρια που παρακολουθεί, ανεξάρτητα αν τα είχε δηλώσει ηλεκτρονικά πριν την έναρξη των μαθημάτων.

  Σύμφωνα με το Νόμο 4009/06-09-2011 (ΦΕΚ 195Α) ο σπουδαστής «Αν δε εγγραφεί για δύο συνεχόμενα εξάμηνα, ΔΙΑΓΡΑΦΕΤΑΙ αυτοδικαίως από την Σχολή».

  Από την Γραμματεία Λογιστικής

  7/04/2016 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ

  Οι αιτήσεις για Πρακτική ΄Ασκηση μέσω ΕΣΠΑ θα γίνουν έως και την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016. Η ημερομηνία έναρξης της 6μηνης Πρακτικής ΄Ασκησης είναι η 1η Μαϊου 2016 και η λήξη της η 31η Οκτωβρίου 2016.

  Υπάρχουν 50 διαθέσιμες θέσεις για ΕΣΠΑ Πρακτική. Σε περίπτωση που υπάρχουν περισσότερες αιτήσεις θα τηρηθεί βαθμολογική σειρά.


  Ο Υπεύθυνος για την Πρακτική ΄Ασκηση

  Δρ. Γεώργιος Ζαφειρόπουλος

  Καθηγητής • A NA K O I Ν Ω Σ Η

  Οι σπουδαστές του Τμήματος Λογιστικής , που έχουν τις προϋποθέσεις και επιθυμούν να πραγματοποιήσουν πρακτική άσκηση στην Εθνική Τράπεζα στην Πάτρα, παρακαλούνται να συμμετέχουν στην κλήρωση, που θα γίνει στις 23/3/2015, ημέρα Τετάρτη και ώρα 11.00π.μ,στο κτίριο Ν. ΣΔΟ, 2ος όροφος.

  Από τη Γραμματεία • newΠρόγραμμα Θεωρίας - Εργαστηρίων Εαρινού Εξαμήνου 2016 (NEO)

  newΛίστες Εγγραφών Σπουδαστών τοποθετημένων στα δημιουργηθέντα Εργαστηριακά τμήματα.

  (Στις Λίστες Εγγραφών οι Σπουδαστές μπορούν να αναζητήσουν το ονομά τους στο αρχείο .xls ανά εργαστηριακό μάθημα που έχουν γραφτεί (αναζήτηση με Αριθμό Μητρώου) ώστε να δουν ποιο τμήμα θα παρακολουθήσουν (Ημέρες και ώρες).
  Σημ. :Κάθε φύλλο του αρχείου περιέχει από ένα εργαστηριακό μάθημα και σε αυτό περιέχονται στην σειρά όλα τα τμήματα αυτού του μαθήματος. • ERASMUS+ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


  "ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS + ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 8/3/2014 ΣΤΙΣ 14:00 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ Κ4 ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ."

  ΟΜΙΛΗΤΕΣ:

  · Π. ΖΑΧΟΥΡΗΣ - Π.Υ. ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS +.

  · Ι. ΙΓΓΛΕΣΗΣ - ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ.

  Σχετική Ανακοίνωση(Link)

  ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΛΗΓΟΥΝ ΣΤΙΣ 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2016.

  ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ( LINK ) ΜΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ.

 • ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ file


 • newΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ERASMUS

  Παρακαλούνται για συμπλήρωση του ερωτηματολογίου οι φοιτητές (erasmus) που ταξιδεύουν ή ταξίδεψαν πρόσφατα στο εξωτερικό. Το θέμα είναι η "Αξιολόγηση των γνώσεων και πρακτικών των φοιτητών σχετικά με τη μηνιγγίτιδα και τη πρόληψη της". Αφορά αυτούς που δεν έχουν σχέση με επαγγέλματα υγείας. Σκοπός της μελέτης είναι η προαγωγή υγείας σε φοιτητές που ταξιδεύουν στο εξωτερικό, λαμβάνοντας υπόψη ότι ο κίνδυνος της μηνιγγιτιδοκοκκικής μηνιγγίτιδας αυξάνεται σε σπουδαστές που διαμένουν σε εστίες και κολέγια όπου υπάρχει συγχρωτισμός. Για το λόγο αυτό πολλές χώρες το συστήνουν σε αυτούς φοιτητές. Οι φοιτητές καλούνται να στείλουν το απαντημένο ερωτηματολόγιο στην ηλεκτρονική διεύθυνση:
  androulapavli@yahoo.com

  Υπεύθυνος Καθηγητής
  Δρ. Α. Παυλή


 • ΤΕΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ

  ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

  ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ «ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ»ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΙΣ 9.00 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ Κ1 ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

  ΣΥΝΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΜΗΜΑΤΩΝΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.

  ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΘΑΔΙΑΝΕΜΗΘΟΥΝ ΘΕΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ Ή ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.

  Η ΔΙΔΑΣΚΟΥΣΑ

  ΝΙΚΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ

  ΕΠΙΚΟΥΡΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ