ΝΕΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

You are not logged in. (Login)

 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ (ERP) ΟΤΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 27/10/2014 ΔΕ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ. Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ.

  Ο Εργαστηριακός Συνεργάτης
  Φωτεινόπουλος Μιχάλης • Τα μαθήματα Θεωρητικά-Εργαστηριακά που διδάσκει η Καθηγήτρια κ. Καρυώτη Βασιλική δεν θα Πραγματοποιηθουν στις 22 και 23 Οκτωβρίου λόγω ασθένειας της διδάσκουσας.


 • ΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ
  (Αμοιβαιες αλλαγές θέσεων στα τμήματα μεταξύ των σπουδαστών επιτρέπονται ενημερώνοντας όμως τους αντιστοιχους καθηγητές.)


  ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ (3oυ Εξαμήνου)
  newΤΜΗΜΑΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ

  ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ
  Οι Σπουδαστές που είναι προγραμματισμένοι να παρακολουθήσουν στη αίθουσα Κ4 του κτηρίου Καραμανλή θα ξενικήσουν κανονικά για να μην χαθούν οι εβδομάδες μέχρι να αναλάβει καθήκοντα επιπλέον καθηγητής για να δημιουργηθούν επιπλέον τμήματα.


  ΠΡΟΣΟΧΗ: ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ E.R.P ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ.

  ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΜΑΘΗΜΑ TOY ΕΞΑΜ Ζ: ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ (E.R.P) ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΩΣ ΤΑ ΚΑΤΩΘΙ:

  Δημιουργήθηκαν 6 νέα τμήματα E.R.P για όλους τους σπουδαστές που ηταν σε αναμονή. (ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΑΧΤΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΟΛΟΙ)

  Τα μαθήματα αυτών των τμημάτων ξεκινούν κανονικά από την Τετάρτη 15/10/2014.

  ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ: (ΤΕΤΑΡΤΗ 8-11)-(ΤΕΤΑΡΤΗ 11-14)-(ΠΕΜΠΤΗ 8-11)-(ΠΕΜΠΤΗ 11-14)-(ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8-11)-(ΠΑΡΑΚΕΥΗ11-14)

  ΣΤΟ ΕΠΙΣΥΝΑΠΤΟΜΕΝΟ ΑΡΧΕΙΟ EXCEL ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΣΕΙΡΑ ΣΤΑ ΦΥΛΛΑ :

  new ΕΓΓΡΑΦΕΣ - TMHMATA Ζ ΕΞΑΜΗΝΟΥ - ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΛΙΣΤΕΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ.

  (Αμοιβαιες αλλαγές θέσεων στα τμήματα μεταξύ των σπουδαστών επιτρέπονται ενημερώνοντας όμως τους αντιστοιχους καθηγητές.)

  1. ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΕΓΓΡΑΦΕΣ - ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΣΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝ. ΣΥΣΤΗΜΑ (ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΜΑΘΗΜΑ E.RP) ΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΠΛΕΟΝ ΕΞΑΜΗΝΟ ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΘΗΚΑΝ.

  2. ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΜΗΜΑΤΑ Ζ ΕΞΑΜΗΝΟΥ - ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ ΑΡΧΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΦΟΙΤΟΥΝ ΣΤΟ Ζ (7) ΕΞΑΜΗΝΟ (ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΛΙΣΤΕΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ) (ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΝ Η ΑΛΛΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ)

  3. ΣΤΟ ΦΥΛΛΟ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΛΙΣΤΕΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΕΞΑΜΗΝΩΝ-ΠΤΥΧΙΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΜΑΘΗΜΑ.


  NEA ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ «ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ»

  Αίρονται οι περιορισμοί που υπήρχαν για τα εξάμηνα έως και ΣΤ διατηρούνται οι αρχικές εγγραφές του εργαστηρίου, και όσοι είναι σε λίστα αναμονής να επικοινωνήσουν με τον κύριο Βάρδα(καθηγητή του εργαστηρίου) για να μπουν στα δημιουργημένα τμήματα του εργαστηρίου τα οποία είναι: ΤΡΙΤΗ 17:00-20:00, ΤΕΤΑΡΤΗ 08:00-11:00 ΠΕΜΠΤΗ 14:00-17:00

  ΛΙΣΤΕΣ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟΥ - ΕΞΑΜ Ζ: ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ & ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ (AUDITING)


  ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ Ε ΚΑΙ Ζ ΕΞΑΜΗΝΟΥ (ΕΞΑΜ Ε: ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ & ΠΟΛΙΤΙΚΗ) ΚΑΙ (ΕΞΑΜ Ζ: ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΘΗΚΗΣ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΓΓΡΑΦΤΗΚΑΝ.

  ΛΙΣΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ ΑΝΑΜΟΝΗΣ)

  (Αμοιβαιες αλλαγές θέσεων στα τμήματα μεταξύ των σπουδαστών επιτρέπονται ενημερώνοντας όμως τους αντιστοιχους καθηγητές.)


 • ΔΙΔΑΣΚΩΝ : ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ

  ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΑΜΕΣΩΝ ΦΟΡΩΝ

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΗΣ ΦΑΦ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/10/2014 Η ΔΙΑΛΕΞΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ. Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ.


 • Θέσεις για πρακτική άσκηση φοιτητών Erasmus

  Ισπανική επιχείρηση ζητά σπουδαστές για πρακτική άσκηση μέσω του προγραμματος Erasmus στα αντικείμενα της λογιστικής, της διοίκησης και του μάρκετινγκ που ζητά η Ισπανική επιχείρηση στα Κανάρια Νησιά, στο Λας Πάλμας, ζητώντας να μιλούν τα Ισπανικά.

  ERASMUS STUDENT PLACEMENT OFFER DESCRIPTION

  Πληροφορίες: Γιάγκος Ιγγλέσης  Τμήμα Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων Τ.Ε.Ι. Δυτικής Ελλάδας

  Τηλ. : 2610 314170 e - mail : intoffice @ teipat . gr  / iglessis@teipat.gr


 • ΔΙΔΑΣΚΩΝ : ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ

  ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ : ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΘΗΚΗΣ

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΡΊΟΥ «ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΘΗΚΗΣ» ΟΤΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΕΧΟΥΣΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 08/10/2014, ΠΕΜΤΗ 09/10/2014 ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10/10/2014 ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ. Η ΑΝΑΠΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΊ ΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΕΣ ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ.


 • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
   

  ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

  ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΩΡΑ 9.00 ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ Κ1 .

   Η ΔΙΔΑΣΚΟΥΣΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ   


 • ΥΛΗ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΜΕΣΩΝ ΦΟΡΩΝ

  ΔΙΔΑΣΚΩΝ : ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗΣ

  ΥΛΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

  Ø ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗ

  Συγγραφέας Φλώρος Αριστείδης

  ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1 1.1, 1.2, 1.3, 1.5, 1.8

  ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2 2.1, 2.2, 2.4, 2.6, 2.7, 2.8, 2.9, 2.10

  ΚΕΦΑΛΑΙΟ 3 3.1, 3.2, 3.3, 3.5

  ΚΕΦΑΛΑΙΟ 5 5.1, 5.9, 5.10, 5.11, 5.12, 5.13, 5.14

  ΚΕΦΑΛΑΙΟ 7 7.1, 7.2.5, 7.2.6, 7.3, 7.4.5, 7.4.12.1, 7.4.15.1, 7.4.15.2

  ΚΕΦΑΛΑΙΟ 9 9.1, 9.2, 9.3

  ΚΕΦΑΛΑΙΟ 11 11.1, 11.2, 11.3, 11.5.1, 11.5.3, 11.5.4

  ΚΕΦΑΛΑΙΟ 12 12.1, 12.2, 12.3

  Ø Η ύλη των παραδόσεων του μαθήματος όπως αυτή έχει αναπτυχθεί με παραδείγματα και ασκήσεις διεξοδικά στο μάθημα.

  Σημείωση

  1) Η ύλη του βιβλίου περιλαμβάνει μόνο τις ενότητες που αναφέρονται για κάθε κεφάλαιο. Συνεπώς κεφάλαια ή ενότητες που δεν αναφέρονται τίθενται αυτομάτως εκτός ύλης.

  2) Η ύλη των παραδόσεων του μαθήματος καλύπτει πλήρως το περιεχόμενο της εξεταστέας ύλη που αφορά το βιβλίο. Συνεπώς φοιτητές και φοιτήτριες που καθ’ όλη την διάρκεια του εξαμήνου έχουν παρακολουθήσει το μάθημα μπορούν να αρκεστούν μόνο στις σημειώσεις των παραδόσεων. Το αντίστροφο ωστόσο δεν ισχύει.